Door live video is jouw evenement overal ter wereld te volgen

Live of semi-live kunnen wij jouw publiek direct bereiken en belangrijke momenten bewaren voor later. Streaming Guys levert high quality live meercamera-registraties. Wij kunnen altijd en overal live uitzenden naar alle grote platformen zoals YouTube of Facebook.

Maak nu een kostenschatting

Een groter publiek, nu en in de toekomst.

Door je evenement op te laten nemen kun je het live streamen naar een groter publiek, of in de toekomst tonen aan mensen die er niet bij konden zijn.

Deze partijen gingen je voor

Bekijk voorbeelden

Jij de beste kwaliteit, wij alle technische uitdagingen.

Het leveren van hoge kwaliteit opnames met een fijne samenwerking is ons doel. Dat doen we door gebruik te maken van de nieuwste technologie zonder jou daarmee te vervelen, tenzij jij wilt kletsen over bonded 4G+ routers en 1694f kabels.

Van jouw wensen tot de oplevering.

Bekijk onze werkwijze

Van theater­voorstelling tot talkshow

Live video leent zich voor een groot aantal verschillende formats. Dat live video ook meerwaarde heeft voor jouw evenement, weten we zeker. Wij zorgen voor maatwerk, zodat jij optimaal kunt profiteren van dit live-effect.

Benieuwd naar de opties en voordelen?

Bekijk onze services

Jouw evenement is uniek, wij zijn flexibel

Elk evenement is uniek. Wij denken mee over de inzet van video tijdens jouw evenement. We zijn creatief en gaan elke uitdaging aan.