Door live video is jouw evenement overal ter wereld te volgen

Live kunnen wij jouw publiek direct bereiken en belangrijke momenten bewaren voor later. Streaming Guys levert high quality live meercamera-registraties voor online evenementen. Wij kunnen altijd en overal live uitzenden naar alle grote platformen zoals Vimeo, YouTube, Facebook of Zoom.

Maak nu een kostenschatting

Niet zomaar een live uitzending.

Live video is het afgelopen jaar enorm belangrijk geworden. Jij wilt een livestream die recht doet aan jouw merk. Daarom gaan wij tot het uiterste als het op kwaliteit aankomt. Tegelijkertijd bieden we onze diensten aan voor een scherpe prijs.

Deze partijen gingen je voor

Bekijk voorbeelden

Jij de beste kwaliteit, wij alle technische uitdagingen.

Het leveren van hoge kwaliteit opnames met een fijne samenwerking is ons doel. Dat doen we door gebruik te maken van de nieuwste technologie zonder jou daarmee te vervelen, tenzij jij wilt kletsen over bonded 4G+ routers en 1694f kabels.

Van jouw wensen tot de oplevering.

Bekijk onze werkwijze

Van talkshow tot live webinar met kijkersinteractie.

Live video leent zich voor een groot aantal verschillende formats. Wij hebben ervaring met de ontwikkeling en productie van online talkshows, webinars, optredens, kookshows, congressen, talks, en kerkdiensten. Samen zoeken we naar het perfecte format om jouw doelgroep aan te spreken en te betrekken bij de uitzending.

Benieuwd naar de opties en voordelen?

Bekijk onze services

Jouw evenement is uniek, wij zijn flexibel.

Elk evenement is uniek. Wij zorgen voor maatwerk en denken mee over jouw online evenement. We zijn creatief en gaan elke uitdaging aan.