Werkwijze

Dit komt er kijken bij een goede livestream

Elk project vraagt om een unieke aanpak. Tegelijk doorloopt elk project ongeveer dezelfde stappen. We hebben deze stappen even voor je op een rij gezet.

  1. Jouw wensen
  2. Voorbereiding
  3. Opbouw
  4. Opname
  5. Oplevering

1. Jouw wensen


Tijd om kennis te maken


Eerst leren we jouw evenement kennen. We adviseren over de rol die video kan spelen tijdens het evenement, hebben contact over de wensen voor de registratie en bespreken wat praktische zaken.

Wanneer wij genoeg weten over jouw evenement en jouw wensen stellen we een offerte op. In de offerte proberen we jouw wensen en budget op elkaar af te stemmen. Daarbij zoeken we naar creatieve oplossingen.

2. Voorbereiding


Jij een goede stream, wij alle technische uitdagingen


Wanneer jij tevreden bent over de offerte en wij jouw evenement goed kennen nemen wij contact op met de locatie van het evenement. We stemmen alle logistieke en technische zaken zorgvuldig af.
Wij hebben contact met alle betrokken partijen en stellen een draaiboek op voor de opname. Zo weet iedereen wat er wanneer gaat gebeuren.

Wanneer nodig helpen we met de productie van grafische elementen zoals titels en animaties.

3. Opbouw


We zorgen ervoor dat je evenement vanuit alle hoeken gecoverd is


Bij het opnemen van een livestream komen heel wat meter kabel en kisten apparatuur kijken. Voor jouw gasten binnenkomen bouwen we al onze apparatuur op. We testen alles en zorgen er voor dat we ruim voor de start van het programma klaar zijn.

Bij de productie van onze livestreams maken we altijd gebruik van de nieuwste technieken.

4. Opname


Het moment waar we naartoe werken


Na alle voorbereiding kan de uitzending beginnen.

Tijdens het evenement houden we alle aspecten van de opname in de gaten. We staan direct in contact met onze camera operators om in te kunnen spelen op elke situatie. Daarnaast houden we de stream continu in de gaten. Zo waarborgen we de best mogelijke kwaliteit.

5. Oplevering


Livestream Techniek

Het eindproduct


Na de uitzending en wanneer jouw gasten weg zijn beginnen we met de afbouw van onze apparatuur.

Ook wanneer we het evenement niet Live hebben uitgezonden is de opname direct na het evenement beschikbaar. We kunnen de opname direct online zetten of bewerken.